Bent u inmiddels expert in Excel omdat u weigert de hoofdprijs te betalen voor een zogeheten 'standaard' softwarepakket dat n├ęt niet kan wat u eigenlijk wilt, maar wel beschikt over functies die u niet nodig heeft? Dan is softwareontwikkeling van NDI iets voor u! Met softwareontwikkeling van NDI verzekert u zich van volledig op maat gemaakte software die voor een zeer aantrekkelijke prijs voor u wordt ontwikkeld. Dit is uw kans om met een professionele partner software of webapplicaties te ontwikkelen die volledig aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften!


In de praktijk
De inventarisatie wordt in Nederland uitgevoerd. Daar baseren we het functionele ontwerp op. We bespreken dit met u en passen het aan waar nodig. Het technische ontwerp en het programmeren besteden we vervolgens uit aan onze partner in Zuid-Amerika. Wij zijn en blijven echter altijd uw aanspreekpunt. U test de software en na uw goedkeuring volgt de oplevering.


Eenmalig of permanent
Softwareontwikkeling bij NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Of het nu gaat om een eenmalig traject of het doorontwikkelen van software inclusief hosting en beheer, met softwareontwikkeling bij NDI heeft u deze flexibiliteit binnen handbereik.


Wat krijgt u?
Ons softwareteam begeleidt u bij het duidelijk krijgen van de functionele behoefte. Voor welke processen biedt de software de oplossing? Wat is het beoogde resultaat en wat is de beste manier om dit te behalen? Dit zijn vragen die vooraf beantwoord moeten worden voordat wij aan de slag gaan met de techniek.
Nadat de functionaliteit in kaart is gebracht wordt een simulatie gemaakt van de software of website. Nu wordt duidelijker hoe het eindresultaat er ongeveer uit gaat zien. Door in deze fase zaken al te visualiseren en te testen, kan tijdig worden bijgestuurd en aangepast.


De daadwerkelijke bouw van de software besteden wij uit aan een partner in Zuid-Amerika. Dit is een Nederlands bedrijf waardoor communicatie geenbelemmering vormt. De prijzen zijn daardoor echter vele malen lager dan wanneer ontwikkeling in Nederland plaats vindt. Aan het eind van het traject wordt de software opgeleverd en zowel technisch als functioneel grondig getest. Op basis hiervan worden aanpassingen gemaakt en doorgevoerd waarna de definitieve versie wordt opgeleverd.


Software is altijd aan beheer onderhevig. Er kunnen zich problemen voordoen door nieuwe versies van besturingssystemen of u wilt nieuwe functionaliteit toevoegen. Dit zijn belangrijke zaken om over na te denken voordat eigen software wordt gebouwd. NDI heeft hier ervaring mee en bespreekt dit al in het begin met u. Onze servicedesk is het aanspreekpunt voor het beheer van uw software of website, 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.