Staat dat ene belangrijke document nog op de server op kantoor, terwijl dat einde dag bij de klant moet zijn? Wilt u, waar u zich ook bevindt, altijd en overal toegang hebben tot uw documenten, e-mail en agenda? Dan is Remote Office van NDI iets voor u! Met Remote Office van NDI heeft u, voor een vast bedrag per maand, altijd en overal een veilige werkplek. En het allermooiste is dat dit allemaal geen investering van u vraagt. U betaalt per gebruiker per maand.


In de praktijk
Met Remote Office van NDI heeft u via internet overal ter wereld, 24 uur per dag toegang tot uw documenten, e-mails en gecentraliseerde agenda. Wijzigingen en verzoeken voeren we vaak direct door en afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen 24 uur per dag voor u beschikbaar.


Flexibel inzetbaar
Remote Office van NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van uw organisatie. Groeit uw bedrijf? Binnen een uur hebben nieuwe medewerkers toegang tot de benodigde bestanden. Datzelfde geldt als uw bezetting tijdelijk wat lager is. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Voor een vast bedrag per maand heeft u deze flexibiliteit binnen handbereik.


Wat krijgt u?
Elke klant krijgt een eigen, uiterst veilige, virtuele serveromgeving in het datacenter welke u via het Remote Desktop Protocol (RDP) benadert. Niet alleen uw bestanden en e-mail zijn afgeschermd, maar ook uw software en instellingen. Uw bureaublad en openstaande programma's zullen zich in dezelfde staat bevinden als het moment waarop u de RDP-sessie afsloot.


Alle bewerkingen worden in het datacenter uitgevoerd en alleen toetsenbordaanslagen, muisbewegingen en beeldscherminformatie worden over de internetverbinding verstuurd. De eisen aan een werkstation zijn daarom minder zwaar. Deze oplossing werkt niet alleen op PC en Mac, maar ook op tablets en smartphones.


Wanneer u NDI Remote Office gebruikt hoeft u geen eigen servers meer aan te schaffen en te vervangen. De gehele exploitatie, het onderhoud en beheer van de serveromgeving zijn in handen van NDI. Uitbreiding van capaciteit zoals werkgeheugen of storage is eenvoudig af te stemmen op uw wensen en wordt geheel door NDI uitgevoerd. De servers bevinden zich in een datacenter dat is beveiligd tegen water-, brand- en rookschade en 24/7 wordt bewaakt. Alle servers zijn dubbel uitgevoerd. Ook wordt dagelijks een back-up gemaakt van deze servers naar een extern datacenter. In geval van calamiteiten zijn uw gegevens veilig. U heeft geen zorgen meer over een eigen serverruimte, stroomkosten, koeling en bekabeling, licenties, nieuwe softwareversies, etc.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.