U maakt dagelijks gebruik van documenten en informatie binnen uw bedrijf. Veel bedrijfskritische informatie is vandaag de dag gedigitaliseerd en informatiestromen zijn geautomatiseerd. Het is belangrijk dat uw documenten niet kwijt raken. Bij harddiskstoringen, inbraak, brand, menselijke fouten of andere onvoorziene omstandigheden moet u kunnen vertrouwen op een goede back-up van uw bedrijfsgegevens.

 

NDI Remote Backup is de dienst van NDI waarmee wij uw zorgen over de beschikbaarheid van uw bedrijfsgegevens wegnemen. Dagelijks wordt een back-up gemaakt naar een van onze beveiligde datacenters. Wij zorgen dat uw data niet verloren raakt.

 

Flexibel inzetbaar
U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt. U betaalt geen kosten voor initiële overcapaciteit maar slechts voor de data waar ook daadwerkelijk een back-up van wordt gemaakt. In staffels koopt u vooraf een databundel die u maandelijks naar boven of naar beneden kunt aanpassen.

 

Wat krijgt u?
U bent gegarandeerd van een dagelijkse back-up van uw belangrijkste data. Indien u beheerdiensten van NDI afneemt, zorgen wij dat er dagelijks een controle plaatsvindt om u de zekerheid te geven dat de back-up ook daadwerkelijk geslaagd is. Wanneer u uw omgeving zelf beheert, dan sturen wij u de back-up logs toe. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan lossen wij dit voor u op. U hoeft geen tapes meer te wisselen en mee het pand uit te nemen.

 

Wanneer een bestand kwijt of beschadigd is, dan zorgt NDI dat u dit snel weer terug krijgt. U hoeft alleen aan te geven om welk bestand het gaat en in welke map het te vinden is of was en wij regelen dat de meest recente versie vanaf uw back-up wordt terug gelezen.


De back-up is versleuteld. Encrypten is het versleutelen van uw gegevens. Er wordt een back-up gemaakt van uw gegevens via een internetverbinding wat altijd een risico met zich meebrengt. Mochten uw gegevens in verkeerde handen komen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat men bij uw informatie kan. Uw veiligheid is dus gewaarborgd.


U hoeft geen investeringen te doen in nieuwe back-up oplossingen. Ook onderhoud en support zitten in het maandbedrag inbegrepen. Ontoereikende back-up capaciteit zijn niet meer aan de orde. De kosten zijn gebaseerd op een vast bedrag per maand voor de gebruikte back-up capaciteit. Uw informatie wordt gecomprimeerd voordat deze wordt opgeslagen waardoor de dienst kosteneffectief is. NDI neemt graag de zorg voor uw databeveiliging uit handen.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.