Hoe lang kunt u zonder uw smartphone? Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zijn vandaag de dag vaak belangrijker dan de computer op kantoor. Zo vanzelfsprekend als het is om IT, vaste telefonie en internet goed geregeld te hebben, zo ongebruikelijk is het om ook mobiele telefonie goed in te regelen. Ziet u door alle varianten in de mobiele abonnementen het bos niet meer? Mogelijk betaalt u meer dan nodig voor het gebruik van spraak en data op uw smartphone. Jammer!

 

In de praktijk
Wij kennen de grillen van de markt en zijn op de hoogte van de verschillende abonnementsstructuren en de wijzigingen daarin. NDI levert niet alleen mobiele apparaten, maar zorgt ook voor installatie van applicaties en configuratie van instellingen. NDI voert graag een factuuranalyse voor u uit om na te gaan of u niet te veel betaalt. Ook verschaffen wij indien gewenst maandelijks inzicht in afwijkingen in belgedrag en dataverbruik. Zo kunt u excessen tijdig signaleren en ingrijpen en houdt u de kosten in de hand.


Flexibel beheer
Wanneer zekerheid, bereikbaarheid en voorspelbaarheid voor u belangrijk zijn, dan zorgt NDI Mobiel beheer dat u controle heeft over de mobiele telefonie– en data-abonnementen. In geval van verlies of diefstal helpen wij u snel weer op weg met een mobiel apparaat inclusief uw eigen data.


Wat krijgt u?
NDI helpt u met alles rondom uw mobiele apparaat. Deze apparaten worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. U gebruikt deze privé en voor uw werk en omdat NDI begrijpt dat de data op uw mobiele apparaat hetzelfde en dus net zo belangrijk is als de data op uw laptop, bieden wij ICT-beheer zoals u dit gewend bent maar dan voor u mobiele apparaat.


Indien gewenst beveiligen wij uw apparaten met gebruikersprofielen, zodat alleen bepaalde, 'veilige' software kan worden geïnstalleerd. Als u uw smartphone of tablet kwijt bent dan zorgen wij dat alle data waarbij dit mogelijk is, direct wordt gewist. Ondertussen configureren wij voor u een smartphone, voorzien van uw eigen gegevens, zodat u snel weer aan het werk kunt. Zodra u weer een eigen toestel heeft ruilen wij het tijdelijke toestel om.


Door de vele telefoonaanbieders en abonnementen, is het soms lastig om na te gaan wat voor u de beste en meest voordelige optie is. NDI is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in telecomland en helpt u bij het afsluiten van een abonnement dat bij uw organisatie past. Misschien is oversluiten voordeliger, wij laten het u weten.


Om te zorgen dat u de gebruikskosten in de hand houdt, voert NDI factuuranalyses uit. Hierbij kijken wij naar het belgedrag van uw medewerkers waardoor excessen tijdig worden gesignaleerd. Door bijvoorbeeld het ophogen van een data- of SMS-bundel kunt u soms gemakkelijk kosten besparen.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.