Waarom duurt het downloaden zo lang? We doen volgende week een actie, kunnen we voor 4 dagen een snellere verbinding krijgen? Heeft u deze vragen ook, maar kan uw provider u niet helpen? Dan is internet van NDI iets voor u. Met internet van NDI heeft u, voor een vast bedrag per maand, gegarandeerde toegang tot internet met de snelheid, betrouwbaarheid en flexibilteit die passen bij uw organisatie. Wij kunnen ook uitzoeken waarom uw bestaande internetverbinding traag is en specifieke problemen blootleggen en verhelpen. Zo kunt u zich concentreren op wat voor uw organisatie echt belangrijk is.


In de praktijk
Wij regelen internet voor u van aanvraag tot gebruik, draadloos of bekabeld. We koppelen vestigingen onderling tot één groot beveiligd bedrijfsnetwerk. Bij storingen zijn, afhankelijk van de afspraken, onze specialisten 24 uur per dag voor u beschikbaar, via één centraal aanspreekpunt.


Flexibel inzetbaar
Internet van NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van uw organisatie. Heeft u meer bandbreedte nodig of ook internet op een tweede locatie? Dan regelen wij dat voor u. Als uw router de geest geeft, dan lossen we dat vanzelfsprekend ook voor u op. Voor een vast bedrag per maand heeft u deze flexibiliteit binnen handbereik.


Wat krijgt u?
Internet is een belangrijke schakel in uw ICT-keten. Van ons krijgt u een verbinding die afgestemd is op uw behoefte. U kiest vooraf voor de benodigde bandbreedte en de versnijding. Dit bepaalt de maximale snelheid en gegarandeerde snelheid.


Voor de levering van internet kunnen verschillende technologieën worden toegepast. Levering kan over koper of, indien grote afstanden worden afgelegd of hoge snelheden vereist zijn, over glasvezel.


De door NDI geleverde verbindingen zijn altijd synchroon. De downloadsnelheid en uploadsnelheid zijn dus altijd even hoog. NDI zorgt voor de gehele oplevering van de verbinding, vanaf het punt waar de verbinding uw kantoor binnenkomt, tot aan de werkplek. U krijgt een router in bruikleen, of uw eigen router wordt door NDI geconfigureerd. Wij verzorgen eveneens de bekabeling en houden rekening met de geldende veiligheidseisen. Uiteraard testen wij met u de verbinding.


De verbindingen worden continu door NDI bewaakt om de kwaliteit te garanderen. Hierdoor beschikt u over een gegarandeerde uptime van minimaal 99,5%. Mochten zich incidenten voordoen, dan komen wij bij u op locatie om deze op te lossen. Werkzaamheden vinden normaal gesproken buiten kantoortijd plaats en altijd in overleg met u. Standaard krijgt u een IPv4-adres. Indien noodzakelijk worden er meer IP-adressen geleverd.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.