Gaat u verhuizen of wellicht fuseren? Of bent u toe aan een nieuw systeem? NDI zorgt voor de volledige implementatie en migratie. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het doorvoeren van wijzigingen aan ICT-omgevingen, inclusief complexe migraties. We weten waar we op moeten letten en wat u tijdens zo'n proces het belangrijkst is. U kunt zich tijdens de migratie of implementatie concentreren op wat er voor uw organisatie écht toe doet.

 

In de praktijk
Van het overzetten van werkplekken tot het migreren van een oude naar de cloud. NDI begeleidt dit proces planmatig en intensief. Wij kunnen, als u dat wilt, de complete regie voeren of alleen capaciteit leveren middels onze eigen servers die 24 uur per dag beschikbaar zijn, zodat u in ieder geval ongestoord door kunt werken. Tijdens het project staan onze specialisten, afhankelijk van de afspraken, 24 uur per dag voor u klaar.

 

Flexibel inzetbaar
NDI is bovendien flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een éénmalig traject of een project op eerdere vestigingen, met NDI heeft u de professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht binnen handbereik voor een soepel verloop van uw implementatie- of migratietraject.

 

Wat krijgt u?
De projectmanager van NDI schrijft voor aanvang van de werkzaamheden een projectplan. Op basis van gesprekken met u gaan wij na wat de verwachtingen van het systeem zijn na oplevering. Wanneer dit duidelijk is, wordt het projectplan opgesteld. De eerste stap is een inventarisatie van uw huidige omgeving. Er wordt in kaart gebracht hoe de huidige ICT-situatie eruit ziet.

 

Daarna beschrijven wij samen met u de gewenste situatie. Eerst stellen we de functionele eisen vast om te weten waaraan de nieuwe omgeving moet voldoen. NDI maakt vervolgens de vertaling naar een technisch ontwerp en vervolgens het migratieplan. Pas daarna starten wij met de daadwerkelijk implementatie en migratie. Op deze wijze hanteren wij een gestructureerde en overzichtelijke aanpak waarbij het aantal onvoorziene zaken wordt beperkt. Pragmatiek staat bij ons voorop. Soms bestaat een project slechts uit twee pagina's.

 

Na de daadwerkelijke migratie en implementatie is het zaak om de nieuwe omgeving goed te testen. Dit laten wij aan u over. U weet zelf het beste of alles werkt zoals u dit voor ogen had. Uiteraard test NDI vooraf of de omgeving technisch doet wat het moet doen.

 

Als u getest heeft dan zorgt NDI dat eventuele noodzakelijke aanpassingen worden gemaakt en restpunten worden opgelost. Pas dan is de implementatie en of migratie afgerond en dragen wij de nieuwe omgeving netjes over aan de beherende organisatie. Dit kan NDI zijn, uw ICT-afdeling of eventueel een andere partij.

 

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.