Moet uw bedrijf ook de 'cloud' in? Is uw mailserver toe aan een upgrade? Wat is op basis van uw bedrijfsgrootte de juiste infrastructuur? Zaken waar wij u graag bij adviseren, zodat u zich kunt concentreren op wat er voor uw organisatie écht toe doet. Wij hebben ruime ervaring in het operationeel maken en houden van de meest uiteenlopende ICT-omgevingen. Onze adviezen zijn pragmatisch en hebben altijd oog voor het belang van onze klanten, en dat is dan weer ons belang. Want dat wat we adviseren kunnen we vaak ook zelf uitvoeren en beheren, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt.

 

In de praktijk
We adviseren over wat de beste software- en/of systeemkeuze is voor uw organisatie. We doen risico- en haalbaarheidsanalyses of we kunnen een ontwerp maken van de juiste ICT-infrastructuur. Twijfelt u aan de juistheid van een eerder verkregen advies? Bel dan gerust met ons. We komen graag en geheel vrijblijvend met één van onze specialisten voor een second opinion bij u langs.

 

Wat krijgt u?
Wij helpen u op weg met complexe vraagstukken. Wij luisteren naar uw verhaal, verdiepen ons in uw organisatie en uw doelstellingen. Door brede kennis en ervaring adviseert NDI u over uiteenlopende zaken. Uiteraard hebben deze altijd raakvlakken met ICT. Het kan ook zijn dat de vraagstukken betrekking hebben op het functioneren van uw organisatie. Strategisch inzetten van ICT-middelen kan voor uw organisatie immers heel belangrijk zijn.


Een organisatieverandering of wijziging in processen raakt de hele organisatie. Vaak wordt ICT onderbelicht of zelfs vergeten. Het gevolg is dan dat ICT-ontwikkelingen achterblijven of de geplande verandering zelfs belemmeren. NDI helpt u de juiste stappen te nemen en een vertaalslag te maken van business naar ICT.


Een gedegen advies begint met de juiste vraagstelling. Wij helpen u bij het helder maken van de vraag en de juiste formulering ervan. Wij streven altijd een pragmatische aanpak na. Het vervolg hangt sterk af van de complexiteit van het vraagstuk.

 

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.