Kan uw server de massale belangstelling van uw klanten niet aan? Of is er een belangrijke registratie verloren gegaan en is dat nergens meer terug te vinden? Dan is hosting bij NDI iets voor u! Met hosting van NDI is uw website, applicatie of server, voor een vast bedrag per maand, gehost in een beveiligd en continu gemonitord datacenter. Dit geeft zekerheid over de beschikbaarheid van uw website, applicatie of server. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over de techniek, dat doen wij voor u.


In de praktijk
Of het nu gaat om één of meerdere sites, een specifieke webapplicatie of een online reserveringssysteem, we houden de systemen in ons datacenter 24 uur per dag in de gaten. We verzorgen back-ups, zodat we altijd de meest recente informatie terug kunnen halen. Bij spoedeisende vragen zijn onze specialisten, afhankelijk van de afspraken, 24 uur per dag voor u beschikbaar.


Flexibel inzetbaar
Hosting bij NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Extra serverruimte nodig? We schakelen probleemloos extra (virtuele) servers bij. Als het even wat minder gaat, dan passen we het gewoon weer aan. Voor een vast bedrag per maand heeft u deze flexibiliteit binnen handbereik.


Wat krijgt u?
U krijgt servercapaciteit tegen een vast bedrag per maand met alle voordelen van een eigen omgeving maar zonder de beheerlasten. Afhankelijk van wat u door NDI laat hosten betaalt u altijd een vast bedrag per maand. In geval van een website betekent dit dat u een hoeveelheid ruimte en bandbreedte krijgt tegen voorspelbare kosten. NDI host uw website op een kwalitatief hoogwaardig Windows platform.


Wanneer u een server nodig heeft, virtueel of fysiek, dan regelt NDI dit voor u. In ons datacenter plaatsen wij exact wat u nodig heeft. Als u later meer of minder capaciteit nodig heeft dan regelt u dit met een telefoontje aan onze servicedesk. Zelfs wanneer u slechts voor een week gebruik wilt maken van extra capaciteit, is dit geen probleem.


Het datacenter van waaruit alle hostingdiensten worden geleverd is zeer goed beveiligd. Alleen geautoriseerde personen kunnen het datacenter betreden. De systemen worden 24/7 door NDI gemonitord. Nog voordat problemen door u worden opgemerkt, is dit bij NDI bekend en wordt ingegrepen. Dagelijks wordt er van ieder systeem een back-up gemaakt, wat u de zekerheid geeft dat uw gegevens in het geval van een calamiteit veilig zijn.


Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.