Twijfelt u over een tablet of een laptop? Welke processor hebt u nodig: een AMD of toch een Intel? Kunt u de weg nog vinden in alle softwarelicentieprogramma's? Komt u er gewoon niet aan toe daar eens even rustig in te duiken? Dat hoeft ook niet! NDI levert u de betrouwbare kwaliteit van bekende hard- en softwareleveranciers zoals HP, Microsoft, Apple en VMware. U bent bij ons verzekerd van persoonlijke service en wij helpen u wanneer u de weg kwijt bent in het doolhof aan licentieprogramma's. Zo kunt u zich concentreren op wat er voor uw organisatie écht toe doet.

 

In de praktijk

We installeren alles indien gewenst op locatie, zetten waar nodig data over van oude naar nieuwe computers of servers en zorgen ervoor dat alles werkt zoals u graag wilt. Bovendien hebt u bij ons voor service en garantie één centraal aanspreekpunt en dat is wel zo prettig. Wijzigingen en verzoeken kunnen we veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag beschikbaar.

 

Flexibel inzetbaar

NDI helpt u kiezen als uw organisatie groeit of verandert. Treedt er een nieuwe medewerker in dienst? Laat het ons weten, dan hebben wij binnen 24 uur een nieuwe werkplek geïnstalleerd, inclusief de bijbehorende licenties. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Dankzij NDI hebt u deze flexibiliteit binnen handbereik.

 

Wat krijgt u?

NDI verzorgt de levering van hardware en software op verzoek van klanten en als onderdeel van projecten. Wij leveren alles op ICT-gebied en faciliteren het gehele proces van offerte tot aflevering. Indien noodzakelijk zorgt NDI ervoor dat goederen dezelfde dag nog bij u aanwezig zijn. Mocht er iets verkeerd zijn besteld, dan helpt NDI u bij een retouraanvraag.

 

Om ervoor te zorgen dat u de juiste hardware, software en licenties krijgt, staan wij u bij tijdens het maken van uw keuze. NDI is partner van veel grote fabrikanten zoals Microsoft, Apple, Hewlett Packard (HP) en Adobe. Onze gecertificeerde medewerkers zoeken naar de oplossing die het beste aansluit op uw situatie.

 

Tegen meerprijs zorgt NDI ervoor dat geleverde hardware bedrijfsklaar wordt gemaakt. Wij installeren en configureren uw computer, smartphone of tablet voordat deze bij u wordt afgeleverd. Met ons installatiepakket regelen wij voor u dat alle data worden overgezet en de computer gebruiksklaar is. U kunt direct aan de slag.

 

Indien er onverhoopt storingen optreden op hardware van onze partner HP, regelt NDI de garantieafhandeling voor u. U belt dan naar onze servicedesk en wij zorgen voor de rest. Als wij een probleem niet direct bij u op kantoor kunnen verhelpen, kunt u in noodgevallen computerapparatuur bij ons huren.

 

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.