Sneeuwt het op uw nieuwe 50" HD TV? Hebt u met een paar splitters televisie in al uw vergaderkamers... met ruis? Klopt u telkens bij uw buurman aan voor het laatste nieuws van CNBC? Dan is Digitale TV van NDI iets voor u. Met Digitale TV van NDI profiteert u, voor een vast bedrag per maand, van beter beeld en geluid, met een zeer uitgebreid aanbod aan zenders, en u kunt ook nog eens televisie kijken via uw PC.

 

In de praktijk

We installeren Digitale TV bij u op kantoor, op uw bestaande televisie, door middel van een settopbox. We kunnen de kabels netjes wegwerken, en afhankelijk van uw afspraken zijn onze specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar.

 

Flexibel inzetbaar

Digitale TV van NDI is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkelingen van uw organisatie. Gaat u uitbreiden en wenst u in uw nieuwe kantoor ook Digitale TV? Dan regelen wij dat voor u. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Voor een vast bedrag per maand hebt u deze flexibiliteit binnen handbereik.


Wat krijgt u?

Televisie zoals u thuis gewend bent met de optie voor HD-kanalen, maar dan op kantoor. NDI verzorgt het gehele traject, van de juiste bekabeling (indien deze niet aanwezig is) tot de configuratie van uw toestel. Mochten er technische problemen ontstaan of wilt u extra toestellen voorzien van televisie, dan is dit met één belletje geregeld. Hier vindt u het huidige zenderoverzicht

 

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.