Hebt u voor elke ICT-dienst een aparte leverancier met bijbehorende contactpersonen en specialisten? Maar hebt u liever één centraal aanspreekpunt voor al uw ICT-gerelateerde zaken? Dan is NDI iets voor u.

 

In de praktijk

We adviseren over de beste ICT-oplossing, beheren IT-omgevingen, leveren Remote Office als dienst en ontwikkelen software op maat. En naast hard- en software leveren we ook internet, mobiele telefonie en televisie. Dit doen we al ruim vijftien jaar, met persoonlijke toewijding. Wijzigingen en aanvragen kunnen we veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag beschikbaar.

 

Flexibel inzetbaar

Onze diensten zijn volledig aan te passen aan de ontwikkeling van uw bedrijf. Een nieuw kantoor of een nieuwe medewerker? We bekijken hoe dit binnen uw ICT-infrastructuur past. En wat er ontbreekt, dat leveren wij. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

 

Over NDI ICT Solutions

NDI levert vanuit drie vestigingen ICT-diensten aan achthonderd zakelijke klanten in de Randstad. Wij nemen onze klanten de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet. We leveren gestandaardiseerde diensten zoals telefonie, internet en clouddiensten, maar ook voor maatwerk zoals IT-beheer, softwareontwikkeling, advies en projecten kunt u bij ons terecht. Met zo'n zeventig enthousiaste collega's en vijftien jaar ervaring zijn wij een goed adres voor uw ICT. We helpen u graag! Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag, als dat nodig is.

 

Wat krijgt u?

NDI ontzorgt. Wij voorkomen dat ICT uw onderneming in de weg zit. U wilt niet bezig zijn met computers die niet werken of met de beveiliging van bedrijfskritische data; u wilt niet op zoek gaan naar de oorzaak van het langzame internet op uw kantoor. Wij willen dat wel. Ons uitgangspunt is dat u zich te allen tijde bezig kunt houden met uw eigen business. Dit faciliteren wij.

 

Of u een eigen ICT-afdeling hebt of niet, NDI ondersteunt, denkt mee en adviseert over ICT-vraagstukken. U bent continu bezig met het halen van uw bedrijfsdoelstellingen. De langetermijnstrategie die u hebt uitgestippeld, vraagt wat van uw organisatie en dus ook van uw ICT.

 

Informatiestromen inrichten en het automatiseren van processen en communicatievraagstukken zijn cruciale aspecten bij het behalen van uw doelstellingen. Wij begrijpen dit en leven ons in uw organisatie in, zodat we met u de juiste vertaalslag kunnen maken. Wij streven naar partnership om sámen met onze klanten te komen tot de best passende oplossing.

 

Geïnteresseerd?
Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mail ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.