Gaat u een ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw huren en weet u niet waar en hoe u internet en telefonie op deze locatie regelt? Met ruim vijftien jaar ervaring in het leveren van ICT-diensten, in en aan bedrijfsverzamelgebouwen waar we gevestigd zijn, is NDI uw aangewezen 'ontzorger'.

Internet, telefonie, digitale televisie, beheer, bekabeling of Remote Office - NDI weet dat deze zaken cruciaal zijn voor elke organisatie, waar dan ook. Wij leveren deze en vele andere ICT-diensten. Zodat u zich kunt concentreren op wat er voor uw organisatie ├ęcht toe doet.

 

In de praktijk

Inde meeste bedrijfsverzamelgebouwen waar wij ICT-diensten leveren, zijn wij zelf ook gevestigd. We zitten dus altijd dichtbij. Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken. Wijzigingen en verzoeken kunnen we veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn onze specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag beschikbaar.

 

Flexibel inzetbaar

Onze diensten zijn volledig aan te passen aan de ontwikkeling van de organisaties in de bedrijfsverzamelgebouwen. Wilt u er een extra dienst bij of een bestaande dienst uitbreiden? Dan hebben we dat vaak binnen een dag geregeld. Voor ons is dat vanzelfsprekend: wij ontzorgen.

 

Geïnteresseerd?

Bel ons voor een afspraak op 088-0884300 of mil ons op interesse@ndi.nl. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we het beste kunnen helpen.

kaart bedrijfsverzamelgebouwen