NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
12 nov 2015Ransomware dreigt met openbaar maken van bestanden
Ransomware is al enige tijd in opspraak en dat dit grote problemen kan veroorzaken is bekend. Maar er is nu een nieuwe variant, deze dreigt gegevens van de slachtoffers te verspreiden op het web. Ransomware is software die uw bestanden als het ware gijzelt. Dit gebeurt door middel van een encryptie, hierdoor zijn de (privé) bestanden niet meer toegankelijk voor de eigenaar. Worden uw bestanden gegijzeld dan ontvangt u een bericht met instructies hoe u het losgeld kunt betalen. Het losgeld moet betaald worden in de virtuele valuta Bitcoins.  
04 nov 2015CliniClowns bereikt mijlpaal!
Waar CliniClowns al jaren kinderen laat lachen en stralen helpen NDI en PiT ze al jaren met veel ICT zaken. Voor de verandering hebben zij bij onze servicedesk deze keer geen vraag over ICT neergelegd, maar is het verzoek gekomen om ze te helpen meer zichtbaarheid te creëren voor de 1.000.000ste ontmoeting tussen clown en kind. Deze ontmoeting zal op 4 november 2015 plaatsvinden in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Natuurlijk helpen wij graag.
30 okt 2015Film Ronald McDonald Centre en Only Friends
Al heel veel jaren steunen we bij NDI goede doelen. Eén van de eerste goede doelen die wij zijn gaan steunen was het Ronald McDonald Centre en Only Friends. Graag laten wij u aan de hand van onderstaande film zien hoe belangrijk en fantastisch deze plek is.    
29 okt 2015Update voor Outlook app
Begin dit jaar heeft Microsoft een Outlook app voor Android en iOS uitgebracht. Gebruikers kunnen e-mail van Microsofts eigen diensten Exchange en Outlook.com invoeren, maar de app ondersteunt ook Gmail, iCloud, Yahoo en algemene imap-mail. Daarnaast kunnen gebruikers een koppeling maken met OneDrive en Dropbox om bestanden snel te kunnen toevoegen en bekijken.