NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
22 mrt 2017Opvolger Microsoft Surface Book wordt een normale laptop
De opvolger van de Microsoft Surface Book krijgt geen afneembaar scherm en zal een normale laptop worden.   Dat meldt DigiTimes donderdag. De nieuwe Surface Book zou een clamshell-design gaan krijgen en eind maart of in april op de Amerikaanse markt worden uitgebracht.   Daarnaast meldt de bron dat de laptop voor ongeveer 1.000 dollar zal worden verkocht. Dat is een aanzienlijk lager bedrag dan van het huidige model, dat ongeveer 1.500 dollar kostte ten tijde van de lancering.
07 mrt 2017No More Ransom!
Al enkele jaren is ransomware een groot en serieus probleem. Opsporingsdiensten en IT-beveiligingsbedrijven hebben de krachten gebundeld om de activiteiten van cybercriminelen die banden hebben met ransomware te verstoren.   De "No More Ransom" portal is een initiatief van het Team High Tech Crime van de Nederlandse politie, Europol's European Cybercrime Centre en twee cybersecurity bedrijven - Kaspersky Lab en Intel Security - met als doel slachtoffers van ransomware te helpen bij het herstellen van hun versleutelde bestanden zonder de criminelen te betalen.
23 feb 2017Nu al nostalgie: Nokia 3310 maakt comeback
Wie met smart terugverlangt naar de aloude Nokia-telefoon kan opgelucht ademhalen: het apparaat wordt opnieuw in productie genomen. De nieuwe versie van de 3310 wordt over twee weken gepresenteerd.Na 17 jaar is de Nokia 3310 helemaal terug van weggeweest. Een uitkomst voor wie liever geen gebarsten scherm of lege batterij heeft. Het model staat namelijk bekend als 'onverwoestbaar'. En dat voor slechts 59 euro.
27 jan 2017Chrome begint gebruikers te waarschuwen voor onveilige loginpagina's
Google heeft Chrome 56 uitgebracht, de eerste versie die gebruikers waarschuwt voor loginpagina's die geen gebruik maken van https. De zoekgigant had die functie enige maanden geleden al aangekondigd en nu krijgt de browser de update die het mogelijk maakt.    De waarschuwing bestaat uit de tekst 'Not secure' met een informatie-icoon ervoor naast de url-balk. De melding komt alleen naar boven op loginpagina's en niet op reguliere internetpagina's zonder certificaat.