NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
29 jan 2016NDI Kerstwens voor Child Helpline International
De NDI-kerstwens is een traditie geworden, aan het einde van het jaar zetten wij ons bedankje aan u om in een gift voor het goede doel. Voor 2015 hebben we ervoor gekozen om dit geschenk aan Child Helpline International (CHI) te geven. CHI zorgt ervoor dat kinderen in honderd tweeënveertig landen de mogelijkheid krijgen om zonder risico hun problemen te vertellen aan een vertrouwenspersoon.
28 jan 2016Safari crasht op iOS en Mac
Sinds gisteren heeft Safari last van een vervelende bug. Door deze bug sluit Safari af, zodra er op de zoekbalk wordt geklikt om een website of zoekterm in te geven. Dit gebeurt op verschillende devices, zowel op de iPhone, iPad als Mac. Het probleem leek te maken te hebben met de Safari- en zoekmachinesuggesties en de gecachte data.
19 jan 2016Malware via computer op smartphones
Uw smartphone opladen via uw computer, allemaal doen we het wel eens. Maar dit blijkt meer gevaar met zich mee te brengen dan werd gedacht. Er is een nieuwe soort malware ontdekt, deze dringt telefoons binnen via de computer. De software besmet computers, maar dringt de telefoon binnen zodra deze wordt aangesloten op een USB-poort.
07 jan 2016Ondersteuning Internet Explorer 8, 9 en 10 stopt
Er wordt nog veel gebruik gemaakt van verschillende Internet Explorer versies. Hierdoor kan het zijn dat sommige websites bij u niet goed werken en bij andere, of in andere browsers wel. Maar vanaf 12 januari stopt Microsoft met de ondersteuning van drie van de vier versies, namelijk Internet Explorer 8, 9 en 10. Enkel Internet Explorer 11 zal nog ondersteund worden.